Barbaros Spor Kulübü’nü ziyarette AK Parti Milletvekili Ahmet Kılıç’a, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, Vatan Mahallesi Muhtarı Cumhur Güzelarslan ve vatandaşlar eşlik etti.

Paris 2024: Türkiye, kadın voleybolu yarı finalinde İtalya'ya mağlup oldu Paris 2024: Türkiye, kadın voleybolu yarı finalinde İtalya'ya mağlup oldu

Bursa’nın köklü spor kulüplerinden Barbaros Spor Kulübü’nü ziyaret ederek sporcularla bir araya gelen AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade etti. Amatör spor kulüplerini güçlendirmek adına önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Ahmet Kılıç, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız başta olmak üzere Yıldırım Belediyesi, diğer kurum ve kuruluşlarımızla sporcularımıza desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Bursa’nın Türkiye genelinde nüfusa oranla amatör sporcu sayısıyla ilk sırada yer aldığını hatırlatan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “AK Parti iktidarı olarak 20 sene önce Bursa’yı sporcu kenti yapacağız demiştik. Başladığımız bu mücadele sonunda Bursa bir spor kenti haline geldi. Şehrimizin dört bir yanında spor tesislerini inşa ettik. Sporu sadece belli bir kesimin yaptığı aktivite olmaktan çıkarıp tüm vatandaşlarımızın ulaşabileceği bir duruma getirdik” diyerek görüşlerini aktardı.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, ziyaret sonunda Barbaros Spor Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine konuk severliklerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Editör: Erdal ŞAHAN