Bursa Nilüfer’deki Nefes Dağyenice Tesislerinde gerçekleştirilen Millet Derneği Gençlik Kampı, dolu dolu geçti. Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, liyakatsizliğe isyan eden ve gelecek kaygısı yaşayan gençlere çare olacaklarını söyledi.



‘KAYGILARI ORTADAN KALDIRACAĞIZ’
Kampta gençlerle birlikte çeşitli aktivitelere katılan Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, “Pırıl pırıl gençlerimizin gelecekle ilgili kaygılarını sonuna kadar haklı buluyorum. Liyakatsiz bireylerin, merkezi ve yerel yönetimlerde kadrolara dahil edilmesi ülkemizin en büyük sorunlarından biridir. Liyakatin olmadığı yerde adalet de, sosyal barış da, huzur da olmaz. İşte tüm bu kaygıları, el birliği ile ortadan kaldıracağız. Muhteşem Türkiye projemizin merkezinde kıymetli gençlerimiz var. Büyük Türk milletimizi coğrafyamızda ve cihanda barış medeniyeti kurmaya çağıran, dünya barışına rehberlik etmeye, liderlik etmeye çağıran Millet Partisi’dir. Millet Partisi’nin temelinde ise gençlerimizin yaktığı ateş var. Davası büyük Türk Milleti’nin varlık ve bekâ davası olan tüm gençlerimizi bu vesileyle birlikteliğimize davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ŞEHRİ YAKINDAN TANIDILAR
Kampı değerlendiren Millet Partisi Bursa İl Başkanı Hüsamettin Akyıldız da “Kampa katılan gençlerimiz, sosyalleşmenin yanı sıra eğitim faaliyetlerini de gerçekleştirdi. Genel Başkanımız ile de bir araya gelme fırsatı buldular. Macera parkı, gençlerin en çok tercih ettiği alan oldu. Kız ve erkek öğrencilerin birer hafta katıldıkları kampta; spordan eğitime, eğlenceden geziye dair her şey vardı. Rehber eşliğinde tarihi ve turistik yerlerini gezen gençler, şehrimizi yakından tanıma imkanı elde etti. Uludağ’ın zirvesinde yürüyüş yapmak, teleferiğe binmek de onlar için oldukça heyecan vericiydi. Hele Gölyazı’dan Leylek (Eskikaraağaç ) Köyüne gidip gün batımını izlemek, unutulmaz bir anı oldu. Pek çok haber kanalına konuk olmuş Yaren leyleğin arkadaşı Adem Amcanın hikayesini anlatması da çok değerliydi. Kampımıza katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

ÖZGEB,Projeleri İle  Örnek Olmayı Hedefliyor ÖZGEB,Projeleri İle  Örnek Olmayı Hedefliyor

Editör: Erdal ŞAHAN