Mini tavla turnuvasına katılan isimler;  Burhan Efe, Ramazan Parlak, Ahmet Tilci, Serdar Selim, Fizyoterapist Serhat Tarhan, Halil Şanlı, Murat Özkan ve Erdal Şahan

Ahmet Tilci, Burhan Efe'yi final de, yedilik setten ilik iki set berabere sonuçlanınca  uzatmalara kaldı son 7 lik sette ise Ahmet Tilci rakibini 7-5 fark atarak şampiyonluk ipini göğüsledi.Turnuvanın birincisi olan Ahmet Tilci'ye, bir gömlek ve özel bir dolma kalem hediye edildi. Burhan Efe ise, bu turnuva da ikinci oldu. Bir kitap ve bir özel dolma kalem) 

Ödülleri  profesyonel tavla hakemi,İlhami Levent bey'in elinden almış oldular.

Yiğitalp ve Yılmazer'in Mutluluğuna Alkışlar Yiğitalp ve Yılmazer'in Mutluluğuna Alkışlar

Aurıca  günümüz şairlerinden İbrahim Çiçek'in ''Hazan'' isimli şiir kitabı bütün oyunculara armağan edildi.

Bu turnuva da bütün kurallara uyan oyuncuların kararlarına saygı duyan tevazu sahibi Halil Şanlı ise, en centilmen oyuncu olarak jüri özel ödülünü almış oldu.

Profesyonel tavla hakemi İlhami Levent turnuva sonun da şu ifadeleri kullandı:

''Bizlere kafe işletmesini ve yüreğini açan değerli kardeşimiz Ramazan Parlak'a da özellikle teşekkür ediyorum ve  bütün katılımcılara  ayrıca teşekkür eder saygılar sunarım' dedi.

Ayrıca ,ilerleyen günlerde yeni bir tavla turnuvası organizasyonu yapılacağı, hatta bu etkinliğin daha geniş kapsamda olacağı planlanlanacağını ve arkadaşlara duyuru yapılacağını söyledi.

Editör: Erdal ŞAHAN