Hem Flamenko hem de klasik perspektiften bakıldığında, “Sur Sinfonico” Flamenko mirası için yeni perspektifler sunarken, antik ve yerel olanla modern olanı bir arada sunuyor.



Piyanist ve besteci Dorantes, geleneksel ve avangartı bir araya getiren özgün tarzıyla Flamenkoya bambaşka bir boyut getiriren bir isim.



Müziğe gitarla başlayan, Flamenko festivallerinin gitarist olarak müdavimi olan ve bir gün şans eseri tanıştığı bir piyano ile kendi tarzını yaratan sanatçı, Sevilla Yüksek Müzik Konservatuarı'nda piyano, armoni ve kompozisyon eğitimi alarak solo piyano için kendine has bir dil geliştirdi.



The Albert Hall, The Philharmonie, NDR Berlin, Dubai'deki Opera Binası, Montreal'deki Gran Maison Symphonic gibi konser salonlarında sayısız konser verdi. Kusursuz bir kariyere sahip olduğunu kanıtlayan yüzden fazla ödül biriktiren sanatçı Sevilla Flamenko Bienali'nden 5 Giraldillos, Sevilla Müzik Sanatları Ödülü, Endülüs "Joaquín de la Orden", iki Demófilo ödülü, birçok ulusal Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri, Yıllık Canal Sur RTVE Ödülü ve Uluslararası "Manolo Sanlucar" Ödülü gibi ödüllere layık görülmüştür.



Olağanüstü ve ödüllü 6 albümün ardından; Orobroy, Sur, Sin Muros, Paseo a Dos, El Tiempo por Testigo ve La Roda del Viento (Roma İmparatorluğu'nun 500. kuruluş yıldönümü anısına First Circumnavigation) adlı ilk solo piyano albümü olan “Identidad” ona prestijli bir ödül olan 2023'ün en iyi albümleri listesinde finalist olarak yer kazandırdı.

11. Boğaziçi Film Festivali’nin  Uluslararası Yarışması’nda  Yer Alan Filmler Açıklandı! 11. Boğaziçi Film Festivali’nin Uluslararası Yarışması’nda Yer Alan Filmler Açıklandı!



15 ARALIK 2023 - 20.30 – AKM

16 ARALIK 2023 – 19.30 - MANAVGAT BELEDİYESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ

Editör: Erdal ŞAHAN